Workshop Lifestyle newborn fotografie

Wat kan ik van de workshop verwachten?

Vanaf nu kun je ook een workshop lifestyle newborn fotografie volgen! Ik neem je tijdens de workshop volledig mee in mijn werkwijze. De workshop bestaat uit een theorie gedeelte en aansluitend gaan we deze theorie in de praktijk toepassen bij een model gezin.

Thema's die o.a. aan bod zullen komen zijn: het contact met de klant van begin tot einde, hoe betrek je broertjes en zusjes in de shoot, hoe ga je om met het onbekende licht en ik vertel je hoe ik mijn foto's bewerk.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor deze workshop is het belangrijk dat je handmatig kunt fotograferen. Daarnaast is het wenselijk om een lichtsterke lens te hebben.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de workshop zijn €199,- (excl. BTW). De workshop is inclusief hapjes en drankjes. Voor iedere workshop is er plek voor 4 deelnemers.

Waar vindt de workshop plaats?

Waar de workshop plaatsvindt zal afhankelijk zijn van waar het model gezin woont. Wanneer dit bekend is hou ik de deelnemers op de hoogte van de tijd en locatie waar we met elkaar afspreken. Het zal in ieder geval in de omgeving van Leiden zijn. 

Data van de beschikbare workshops:

Zondag 20 januari 2019 (nog 2 plekken beschikbaar)

Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier. 

Aanmelden