Bruiloft Femke & Joop

22 oktober 2018

Op vrijdag 21 september mocht ik met Melanie van Happy Photographer mee om de bruiloft van Femke & Joop te fotograferen. Ik vond het geweldig! We begonnen ‘s ochtends bij Femke thuis waar ze zich heeft omgekleed, samen met haar moeder, zus en vriendinnen. Joop kwam haar halen en hij leek wel wat overdondert. Hierna door naar 2 prachtige locaties voor de shoot. Het waaide deze dag ongelooflijk hard, maar dat maakte voor Femke & Joop niet uit, alles voor de mooie plaatjes! Zo fijn als een bruidspaar goed nadenkt over de shootlocatie en ze hadden hier ook ruim de tijd voor ingepland, zeker een aanrader voor alle aanstaande bruidsparen! Hierna door naar Krommenie waar Femke & Joop in een te lief kerkje zijn getrouwd. Een ceremonie vol humor en een kleine traan.

Tot slot het diner en feest bij de ouders van Joop thuis in een schuur die volledig was omgetoverd tot een super leuke feestlocatie. Femke & Joop, bedankt dat ik bij deze geweldige dag aanwezig mocht zijn, het heeft voor 300% bijgedragen in mijn keuze om verder te gaan in bruidsfotografie 🙂

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *