Workshop lifestyle newborn fotografie II

3 april 2019

Dit was alweer de 2e workshop lifestyle newborn fotografie die ik eind januari gaf. Opnieuw was ik een hele dag met 4 super enthousiaste fotografen die zo leergierig en enthousiast waren! Het is echt zo ontzettend gaaf om je passie met collega fotografen te kunnen delen en hen mee te nemen in mijn werkwijze. Daarnaast hadden we een heel lief en ontspannen model gezin waar we allemaal konden fotograferen.

Enkele reacties die ik kreeg na de workshop:

‘Je hebt mijn verwachtingen overtroffen’

‘ik vond de dag goed verzorgd op een leuke locatie met goede verzorging’

‘Prettig om in een kleine groep te werken’

‘Ik zou deze workshop absoluut aanraden aan mensen omdat jij ontzettend vriendelijk en enthousiast bent. daarnaast valt er heel erg veel te leren van je. Het is een goed verzorgde workshop waarbij aan alles gedacht is’

Van zulke reacties kun je alleen maar heel stil achter je computer zitten vol trots met een hele grote glimlach! 🙂

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *