Baby Sebastian

2 juni 2019

 

Eerder dit jaar kwam ik bij dit lieve gezin in Rijnsburg voor de lifestyle newborn shoot. Ik kende Suzanne al omdat ik ook een shoot had gedaan tijdens haar vrijgezellenfeest. En eind vorig jaar hebben we elkaar weer gezien tijdens een familieshoot, toen was ze nog zwanger. Zo bijzonder om ze dan nu opnieuw weer te zien omdat hun lieve Sebastian geboren was. Wat een prachtig huis met een hele mooie styling, zo gaaf! En Sebastian vond alles goed, hij was heel relaxed en dat waren zijn ouders ook, dus de sfeer was top!

En eind van deze maand zie ik ze opnieuw, omdat de zus van Suzanne dan gaat trouwen en ik de fotografie mag verzorgen. Zo benieuwd hoe groot Sebastian dan alweer gegroeid is!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *