Workshop lifestyle newborn fotografie III10 september 2019

Alweer 3 maanden geleden, toen het nog echt lekker zomers weer was, dat ik alweer de 3e workshop lifestyle newborn fotografie gaf! Opnieuw 4 super lieve en enthousiaste fotografen die heel nieuwsgierig waren naar mijn werkwijze en alles wat ik over newbornfotografie kon vertellen! We waren dit keer in Rijnsburg en het theorie gedeelte was op een unieke locatie, namelijk in een basisschool, hoeveel ruimte en rust wil je hebben om uitgebreid met elkaar hier bij stil te kunnen staan 🙂

 

Vervolgens gingen we naar een super lief gezin met zusje Julia van 15 maanden oud die absoluut niet verlegen was en het juist prachtig vond dat er zoveel fotografen waren. Wat een heerlijk meisje! En ook haar kleine zusje vond alles goed. En wat knap vind ik het altijd weer om te zien hoe relaxed de ouders zijn, ook zij vonden alles goed en leken echt even te genieten van deze middag waarin ze met elkaar vastgelegd werden.

Na het praktijk gedeelte gingen we terug naar de school, waar iedereen inmiddels toe was aan een lekkere lunch. We hebben heerlijk buiten in de schaduw gezeten en hebben uitgebreid met elkaar nagepraat over hoe iedereen de shoot had ervaren, alle vragen die er waren zijn beantwoord en na de latere evaluaties gelezen te hebben, is iedereen tevreden en met veel inspiratie weer naar huis gegaan!

Opnieuw dus weer een super geslaagde workshop! Ik vond het weer een fantastische dag!

Later schreef mama Amber deze review over haar ervaring als modelgezin tijdens de workshop:

‘Afgelopen zaterdag 1 juni kwam Renate samen met 4 andere cursisten om onze prachtige baby vast te leggen met de camera! We vonden het best even spannend; 5 fotografen om je bed heen en hoe doet de baby het? En haar oudere zus? Maar wat was het geslaagd! Het was zo ontspannen en tussendoor kon ik Havillah gewoon even voeden Kortom een ontspannen fotoshoot met foto’s waar je u tegen zegt! Wat een prachtige foto’s. Met zoveel variatie! Elke foto heeft weer iets unieks. We zijn zo blij met deze prachtige foto’s. Ook van de cursisten hebben we enorm mooie foto’s gekregen. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt Renate!’

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *