Bruiloft Madeleine & Dim

20 september 2019

Alweer een kleine 3 maanden geleden op 29 juni trouwde de lieve Madeleine & Dim samen met hun prachtige dochters in Noordwijk! Hoe bijzonder om zo’n dag als gezin mee te maken.Een week van tevoren werd het al duidelijk, het zou een hittegolf worden met dik 30 graden. Als bruidspaar hoop je natuurlijk dat het niet regent op je bruiloft, maar van deze hitte wordt ook niet iedereen blij. Dus nog de nodige wijzigingen in het programma en vooral voor de shoot hebben we wat minder tijd uitgetrokken aangezien dit midden op de dag was.

 

De dag begon ‘s ochtends bij het bruidspaar thuis, waar Madeleine samen met haar dochters al druk bezig was met haar en make-up. De meisjes hadden samen een te lief jurkje aan en toen mocht mama ook haar prinsessenjurk aan. En wat zag ze er mooi uit! De kinderen waren er behoorlijk van onder de indruk! Dim was zich ondertussen op een steenworp afstand aan het omkleden en kwam voorrijden om Madeleine en de kinderen op te halen. De first look precies zoals ze graag wilde, echt even samen! Ondertussen stonden de meisjes vol bewondering naar hun papa en mama te kijken.

 

Vervolgens reden we met elkaar naar het strand waar we de shoot zouden doen, het was inmiddels midden op de dag, dus deze shoot hebben we vrij kort gehouden om het voor iedereen nog leuk te houden. Hierna het moment dat de familie het gezin voor het eerst zou zien en toen door naar de locatie waar iedereen heerlijk in de schaduw nog een broodje kon eten, we groepsfoto’s konden maken en het gezin zich vervolgens even kon terugtrekken voordat de ceremonie zou beginnen.

 

Een prachtige ceremonie waar zowel de zus van Madeleine als de getuige van Dim een mooie speech hadden, inclusief een te leuke video boodschap van Dirk Kuijt speciaal opgenomen voor Dim. Heel grappig om te merken hoe anders de sfeer is wanneer er ‘eigen’ kinderen bij zijn, maar de meisjes ware zo ontzettend lief en hebben heel lief geluisterd tijdens de ceremonie. Toen Madeleine en Dim hun geloftes aan elkaar vertelden kon ik het ook even niet droog houden (hoe fijn om je dan lekker achter je camera te kunnen verstoppen). Zo mooi om naar al die lieve woorden te kunnen luisteren.

 

En toen was het tijd voor de borrel. Even alles loslaten en gewoon genieten en kletsen met alle leuke gasten!Hierna zat ook voor mij de dag erop! Bezweet en wel en make up overal uitgelopen ging ik meer dan voldaan naar huis! Wat een lief bruidspaar en lieve ouders en wat een enorm leuke mensen hebben zij om zich heen! Lieve Madeleine & Dim, bedankt voor jullie vertrouwen en bedankt dat ik bij deze geweldige dag aanwezig mocht zijn!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *