Baby Hugo

16 oktober 2019

 

Wat is er leuker dan de newbornshoot bij een van je beste vriendinnetjes thuis te mogen doen! Sowieso vind ik het al zo bijzonder om de zwangerschap van zo dichtbij mee te maken, maar nu de kleine man geboren is, is het een nog groter feest!

In de zomer ben ik met deze schatten al naar de duinen in Katwijk geweest voor de zwangerschapsshoot (zie hier de blog) en in juni werd mijn nieuwe vriendje Hugo geboren! Ik had die dag net een bruiloft gefotografeerd en lag om 00.00 uur in bed om me ondertussen voor te bereiden op de bruiloft van de volgende dag. En toen werd ik gebeld en wist ik gelijk dat m’n vriendinnetje bevallen was! Wat een fantastisch nieuws krijg je dan, alles was goed gegaan en ze gingen na een paar uurtjes lekker naar huis! Na de bruiloft de volgende dag ben ik uiteraard gelijk (met sushi want dat is traditie bij ons geworden na een bevalling :)) naar ze toe gereden en heb ik Hugo mogen bewonderen! Zo trots op de ouders van deze lieve schat, wat doen ze het goed samen!

En na een paar weken hebben we de newbornshoot gepland. Ook toen was Hugo zo lief, zo mooi en zo tevreden! Het was tijdens de shoot dan ook heel ontspannen en als een slaapkamer zo mooi licht heeft en de babykamer zo stijlvol is ingericht, kan ik alleen maar extra blij zijn! Lieve Stijn & Charlot, het was een feestje deze shoot voor jullie te mogen doen!

 

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *