Baby Sem

28 oktober 2019

 

Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd naar het verhaal van mensen die ik fotografeer en ik vind het dan ook altijd super leuk als er bij een newbornshoot uitgebreid verteld wordt over de bevalling, de eerste periode na de geboorte en vooral hoe ouders dit beleefd hebben en hoe dit voor eventuele broertjes en zusjes was. Een kindje krijgen is met recht een life event en je leven staat dan echt even op z’n kop. Het zal misschien met mijn werk in de kinder- en jeugdpsychiatrie te maken hebben, dat ik altijd met mensen werk en bezig ben met hun verhaal. Ik vind het heerlijk om daar met ze over te praten en voor dat ene moment een klein kijkje in hun leven te mogen krijgen.

De shoot van Sem stond al heel lang gepland, en helaas leek het erop dat ze hem ook moesten annuleren omdat Sem veel te vroeg geboren zou worden. Uiteindelijk heeft de aanstaande papa zijn vriendin verrast om alsnog de shoot door te laten gaan toen ze alle 3 weer eventjes met elkaar thuis waren. Zo lief vond ik dat! Gelukkig ging alles heel goed met Sem en hebben we een prachtige shoot met elkaar kunnen maken.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *