Licht - puur - fris - ONGEDWONGEn

bruiloft

Als bruidsfotograaf weet ik hoe belangrijk, maar ook spannend deze dag is. Hoe waardevol iedere seconde van de dag is. Ik denk daarom in de voorbereiding graag met jullie mee en voel me betrokken. Ik doe er alles aan om jullie dag zo puur, oprecht en ongedwongen mogelijk vast te leggen. Tijdens jullie bruiloft voel ik mij letterlijk te gast en zal mij ook zo tussen jullie vrienden en familie mengen, zodat je haast niet doorhebt dat ik er ben. Natuurlijk zal ik jullie op de juiste momenten aansturing geven om zo de allermooiste beelden van jullie te kunnen maken. Beelden waarin je jezelf herkent zoals jullie écht zijn.

Tijdloos in uitstraling; licht, puur en fris.

In een eerste kennismakingsgesprek leer ik jullie graag beter kennen, ben ik nieuwsgierig naar jullie verhaal en wie jullie zijn en vertel ik uiteraard ook hoe ik te werk ga. Omdat we veel contact met elkaar zullen hebben rondom jullie grote dag, vind ik het belangrijk dat er een onderlinge klik is. Dat we elkaar begrijpen en ik kan aansluiten bij jullie wensen. Hierdoor voelen jullie je op je gemak, wat je ook in de foto’s zult terugzien.

Om jullie bruiloft foto’s nog mooier te maken, kan het fijn zijn om al eens samen een loveshoot gedaan te hebben. Zo raken jullie gewend aan de poses met elkaar en aan mij als fotograaf. En hoe leuk is het om deze foto’s ook gelijk voor je ‘save the date’ of jullie uitnodiging te gebruiken! 

prijzen ⟶

galerij ⟶

                           wordt een prachtig geheel waarin de liefde, emoties en humor centraal staat

                           WORDT EEN PRACHTIG GEHEEL WAARIN DE LIEFDE, EMOTIES EN HUMOR CENTRAAL STAAN

jullie bruiloft

Onvergetelijke dag - liefdevol - intiem 

Onvergetelijke dag liefdevol - intiem 

Investering Bruidsfotografie

De prijs voor bruidsfotografie begint bij
€ 1.895,- voor 6 uur. Het is mogelijk om extra uren fotografie af te nemen. De investering hiervoor is €150,- per uur. Wil je meer informatie? Vraag dan de trouwbrochure aan. 

Hiervoor ontvangen jullie:

Twee uitgebreide gesprekken; een kennismakingsgesprek en voor de bruiloft een voorbereidingsgesprek om alle details door te nemen
Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie alvast een preview van de hoogtepunten van de dag
Binnen 8 weken ontvangen jullie alle (minimaal 250) foto's
Handgemaakt en luxe trouwalbum van 20 x 20 cm met 20 pagina's
Reiskosten binnen Nederland
Twee uitgebreide gesprekken; een kennismakingsgesprek  en voor de bruiloft een voorbereidingsgesprek om alle details door te nemen
Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie alvast een preview van de hoogtepunten van de dag
Binnen 8 weken ontvangen jullie alle (minimaal 250) foto’s
Handgemaakt en luxe trouwalbum van
20 x 20 cm met 20 pagina's
Reiskosten binnen Nederland

Kijk hieronder voor een indruk van mijn werk. Wil je graag een complete bruiloft bekijken, bekijk dan hier de blog.

klik + swipe om meer te bekijken

vraag trouwbrochure aan ⟶

Het was echt een fantastische dag! Renate heeft alles zo mooi kunnen vastleggen. Alles werd in de puntjes geregeld om de meest mooie foto te maken! De shoot van Hessel en mij samen was ook mooi vast gelegd. Mooie spontane en blije foto's! De manier van werken van Renate is prettig, ze geeft goede tips! Renate denkt goed mee over de locaties waar de foto's gemaakt kunnen worden. Zo was het een fantastische tip om in de avond toch nog een shoot te doen bij het strand. De manier waarop Renate onze bruiloft heeft vastgelegd, zegt precies hoe de dag was, Relax! Zeker een aanrader om Renate de bruiloft te laten shooten.

Manon & Hessel

"

"

Wat een heerlijke dag hadden wij op onze trouwdag. We hebben gekozen voor Renate Fotografie voor het maken van de foto’s omdat ze allereerst prachtige foto’s maakt, maar ook omdat ze een heel gezellig en aanstekelijk vrolijk persoon is die je er echt bij wilt hebben op zo’n dag. Het maken van foto’s maakt ze voor het bruidspaar ontspannen en ongedwongen, iets dat wij als heel prettig hebben ervaren. Met een grapje, suggesties voor natuurlijke poses en professionele aansturing zorgt ze ervoor dat de ervaring verre van ongemakkelijk is en hebben wij juist als heel leuk ervaren. De lichte en natuurlijke kleuren die haar foto’s kenmerken sprak ons enorm aan en we hebben geen moment spijt gehad. Ondanks de kou en regen wist Renate de sfeer perfect vast te leggen. We hebben een prachtig fotoalbum waar onze dag fantastisch in is vastgelegd. 

Renske & Antonio

"

"

Renate heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We zijn ontzettend tevreden met de mooie foto's die ze heeft gemaakt. Ze doet dit met veel aandacht. Niet alleen op de dag zelf maar ook in de aanloop naar de bruiloft toe dacht ze met ons mee en kwam ze met leuke creatieve ideeën. Ze leeft echt met je mee naar de grote dag toe en je voelt in alles haar enthousiasme. We kijken nog regelmatig terug naar de mooie foto's van onze bruiloft.

Madeleine & Dim

"

"

Reviews