CONTACT

Hi! Wat super leuk dat je graag contact op wilt nemen. Ik hoor heel graag wie jullie zijn en wat ik voor jullie kan betekenen. Je kunt hieronder aangeven over welke soort shoot of workshop je graag meer informatie wilt krijgen. Ik kijk uit naar een leuk berichtje!
Je kunt me uiteraard ook mailen via info@renatefotografie.nl

Liefs, 

Renate

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen ben ik benieuwd over welk onderwerp jouw vraag gaat. Maak een keuze en vul het formulier in. 

Hou je spam mail in de gaten als je wacht op een reactie. Helaas komen mijn mailtjes daar ook nog wel eens terecht. 

Kies jouw onderwerp

verstuur!

workshops

shoots

bruiloft

algemeen

Je bericht is goed verzonden! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Dankjewel

Ga terug

Renate blijft fotograferen, dwars door de chaos heen en uiteindelijk met het mooiste resultaat. Ik hoop dat we ieder jaar tijd kunnen vrijmaken voor Renate, want haar manier van fotograferen is wat bij ons past!

Louise

Een onvergetelijke fotoshoot middag. Renate heeft op een heerlijke ongedwongen wijze onze kinderen gefotografeerd. Kids waren op hun gemak dankzij de lieve en spontane werkwijze van Renate.

Rosemary

Wat een fijn en gezellige vrouw ben jij! Je stelde ons direct op ons gemak en met je kleine aanwijzingen en opdrachten tussendoor vergaten we al snel dat we foto's aan het maken waren.Het is een prachtige herinnering geworden.

Lotte

Renate is heel lief en onwijs grappig waardoor er al snel een ontspannen sfeer ontstond. De foto's zijn meer geworden dan ik had verwacht. Renate heeft ons echt op beeld gekregen hoe we zijn.

Hadassah

Reviews

"

"