menu

berichtje

ik kijk nu al 
uit naar je

bevestigingsformulier zwangerschaps-/loveshoot

Wat super leuk dat ik jullie liefde mag vastleggen! Bij deze ontvang je de bevestiging van jouw shoot en stel ik je graag een aantal vragen om jullie van tevoren al een beetje te leren kennen om straks de mooiste foto’s van jullie te kunnen maken! Ik zou je willen vragen onderstaand formulier zo snel mogelijk in te vullen zodat jullie shoot definitief ingepland staat. Alvast bedankt voor het invullen en ik kijk uit naar de shoot die we samen gaan doen!

verstuur!

Liefs, Renate

Wij geven toestemming dat de foto's online gebruikt mogen worden.*

Wij willen graag de nieuwsbrief van Renate Fotografie ontvangen.

Wij geven toestemming dat de foto's online (website en social media) gebruikt mogen worden.*

Wij hebben de algemene voorwaarden / privacy verklaring gelezen en gaan hiermee akkoord.*

Het bevestigingsformulier is goed verzonden! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Dankjewel