menu

Bruiloft Jacomijn & Tjark

 

Wat heerlijk om weer even terug te kunnen naar de afgelopen zomer. Deze bruiloft was op 6 juli 2019 en ik ging mee als second shooter voor Louise Boonstoppel Fotografie. Alle locaties waren in Den Haag en aangezien het bruidspaar en de meeste gasten vandaag alles op de fiets zouden doen, kozen wij er ook voor van locatie naar locatie te fietsen. De dag begon op een vakantiepark in Den Haag waar zowel de bruid als bruidegom in ieder een apart huisje zich hadden omgekleed. Voor de first look hadden ze gekozen voor een mooie plek in de duinen. Beide waren behoorlijk zenuwachtig, dus toen ze elkaar eindelijk voor het eerst zagen kwam de ontspanning volledig terug.

 

Hierna gingen we met de fiets verder in de duinen voor de shoot. Het voordeel is, dat wanneer je dan mooie plekjes tegenkomt onderweg (waar we officieel eigenlijk niet mochten komen) je even van je fiets stapt om mooie beelden te kunnen maken. En wat word ik dan ontzettend blij van een locatie als dit! Hierna door naar het Paddenpad waar we de rest van de shoot gingen doen. Zo fijn dat het bruidspaar ruim de tijd had ingepland voor de shoot, hierdoor was er alle rust en konden ze samen ook echt even genieten van de tijd met elkaar.

 

Hierna fietste we door naar een leuk kerkje midden in een woonwijk. Nog even snel de lunch gegeten en toen kon de kerkdienst beginnen. Een prachtige dienst, met veel dynamiek door alle kinderen die er waren, ik hou ervan! Niet te stijf maar gewoon zoals het is. Na deze prachtige dienst gingen we door naar een super leuke strandtent waar de borrel, het diner en het feest was. Nadat we een prachtige zonnige ochtend en middag hadden gehad, was het na de kerkdienst inmiddels flink gaan regenen. De meeste kwamen dus ook flink verregend aan bij de strandtent, maar gelukkig was dat aan de sfeer niet te merken en had iedereen het erg naar zijn zin. Tijdens de korte droge momenten nog snel het strand op voor de groepsfoto’s en toen kon het diner beginnen. Voor ons gelijk het einde van de fotografie dag. Nadat we nog heerlijk mochten mee eten, zijn we daarna voldaan naar huis gegaan. Wat was het weer een geweldige dag om mee te mogen maken!