menu

Bruiloft Sharon & Emilio

 

Vrijdag 28 juni 2019, de trouwdag van Emilio & Sharon. Ik mocht als second shooter mee met Michelle Wever Photography en wat een feestje was dat! De dag begon ‘s ochtends vroeg bij het ouderlijk huis van Emilio waar ook zijn ouders waren en hij zich ging omkleden. Het duurde even voordat de stropdas om was, maar met de nodige hulp van zijn vader kwam dat helemaal goed. Hierna gelijk naar Sharon waar er iets meer spanning voelbaar was. Nog druk bezig met het haar en de make-up en ondertussen konden wij de prachtige details vastleggen. Nadat Sharon de jurk samen met haar zus en moeder aantrok en ze er toen echt helemaal klaar voor was, kwam het moment dat Sharon & Emilio elkaar voor het eerst zagen. Dit blijft altijd een super speciaal en emotioneel moment!

Hierna gingen we op weg naar de prachtige locatie voor de shoot, de Loonse en Drunense duinen. Het was midden op de dag, en nog eens heel erg zonnig, dus we zochten de schaduw op met elkaar en veel aanwijzingen waren er niet nodig, want het ging zo ontzettend natuurlijk en spontaan tussen hen. Heerlijk om die liefde te zien!

Vervolgens reden we met elkaar door naar de Ijzeren man in Vught, waar zowel de ceremonie als de borrel plaatsvond. De prachtige ceremonie opstelling, helemaal in de blush kleuren wat de thema van de dag was, stond buiten aan het meer. Wat een prachtige locatie. Links en rechts het recreatie gebied dus er was vanuit het water veel bekijks. Voor mensen blijft een bruiloft een hele mooie bezienswaardigheid om naar te kijken. Na de ceremonie was er ruimte voor ontspanning, het officiële gedeelte was nu achter de rug, dus tijd voor champagne en taart en gezelligheid! Wat een lieve familie en vrienden hebben Sharon & Emilio om zich heen.

Ik vond het geweldig om bij deze dag aanwezig te mogen zijn en al het moois te mogen vastleggen! Ik heb ontzettend van jullie genoten!