menu

Workshop newborn fotografie

 

 

Vorig jaar heb ik meerdere workshops gegeven over lifestyle newborn fotografie. Een super leuke dag met hele gezellige fotografen die graag meer willen weten over deze vorm van fotografie. Tijdens deze workshop deel ik mijn volledige werkwijze vanaf het moment dt er contact is met de klant tot aan het afleveren van de foto’s en alles daartussen. Dit doen we in een leuk restaurantje waar ik eerst alle theorie deel. Aansluitend gaan we bij een gezin met een pasgeboren baby al het geleerde in de praktijk brengen. Je kan met me meekijken hoe ik een volledige lifestyle newbornshoot doe en uiteraard mag je ook zelf mee fotograferen.

 

Deze foto’s maakte ik vorig jaar tijdens een van deze workshops en wat was het een feestje om hier te mogen shooten! Zoals ik al vaker gedeeld heb zijn de perfecte omgeving, kleding en natuurlijk de lieve klanten onmisbaar voor de mooiste beelden, en bij dit lieve gezin kwam alles bij elkaar. Inmiddels is dit lieve meisje alweer 1 jaar geworden, maar deze foto’s blijven een van mijn favorieten.