Workshop lifestyle newborn fotografie

Wat kan ik van de workshop verwachten?

Wat is er leuker dan je passie kunnen delen met mede fotografen! Dat doe ik dus ook graag tijdens deze workshop lifestyle newborn fotografie, ik beantwoord al jullie vragen! Tijdens de workshop neem ik je volledig mee in mijn werkwijze. De workshop bestaat uit een theorie gedeelte en aansluitend gaan we deze theorie in de praktijk toepassen bij een model gezin waar ik laat zien hoe ik een lifestyle newbornshoot aanpak, mag je meefotograferen en mogen alle gemaakte beelden worden gebruikt als portfoliomateriaal.

Thema's die o.a. aan bod zullen komen zijn: het contact met de klant van begin tot einde, hoe betrek je broertjes en zusjes in de shoot, welke poses kun je gebruiken, hoe ga je om met het onbekende licht en ik vertel je hoe ik mijn foto's bewerk!

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor deze workshop is het belangrijk dat je de basis principes (ISO, sluitertijd en diafragma) van je camera kent. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook nog je vragen stellen en in de online cursus sta ik wel uitgebreider stil bij het manueel fotograferen. Daarnaast is het wenselijk om een lichtsterke lens te hebben. 

Wat zijn de kosten?

De workshop is verdeelt in 2 pakketten waar je uit kunt kiezen.

Pakket I

- Uitgebreid theorie gedeelte over mijn aanpak en werkwijze

- Praktijkgedeelte bij een modelgezin waarbij je mij aan het   werk ziet en zelf mag mee fotograferen. De beelden die je maakt mag je gebruiken voor je eigen portfolio

- Hapjes en drankjes gedurende de dag

Totaal € 199,- (excl BTW)

Pakket II

Uitgebreid theorie gedeelte over mijn aanpak en werkwijze

- Praktijkgedeelte bij een modelgezin waarbij je mij aan het werk ziet en zelf mag mee fotograferen. De beelden die je maakt mag je gebruiken voor je eigen portfolio

- Hapjes en drankjes gedurende de dag

- LEVENSLANG en ONBEPERKT toegang tot mijn online video cursus lifestyle newborn fotografie (t.w.v. €149,-)! Hiermee kan je alle theorie op je gemak nog eens terugkijken middels video's, kijk je 1,5 uur mee met een real life newbornshoot, laat ik je middels video's zien hoe ik mijn foto's bewerk, een fotoalbum opmaak en zit er een compleet uitgeschreven poseer gids bij waardoor je heel veel tips en trucs mee krijgt over het creeeren van de ongedwongen en pure foto's en welke poses je hiervoor kunt gebruiken!

Totaal € 258,- (excl BTW)

Voor iedere workshop is er plek voor 4 deelnemers. 

Waar vindt de workshop plaats?

Waar de workshop plaatsvindt zal afhankelijk zijn van waar het model gezin woont. Wanneer dit bekend is hou ik de deelnemers op de hoogte van de tijd en locatie waar we met elkaar afspreken. Het zal in ieder geval in de omgeving van Leiden zijn of hier maximaal 30 minuten vandaan. 

Data van de beschikbare workshops:

LET OP: Ivm de huidige Corona situatie is het momenteel niet mogelijk om nieuwe workshops in te plannen. De reden hiervan is dat ik tijdens het praktijkgedeelte bij mensen in hun slaapkamer, niet de 1,5 meter afstand kan garanderen. Zodra hier verandering in komt, zal de workshop weer mogelijk worden om te geven. 

Tot die tijd is er een exclusief aanbod. Het is mogelijk om een 1 op 1 workshop te boeken met dezelfde inhoud maar dan volledig exclusief voor jou waarin dus ook alle tijd en ruimte is om stil te staan bij jouw vragen en ook de shoot tijdens het praktijk gedeelte volledig samen te doen. Hierdoor is er alle ruimte om stil te staan bij het maken van de mooiste beelden en hoe je dit precies aanpakt. 
(Dit is alleen mogelijk wanneer je thuis minimaal 2 bezoekers mag ontvangen)

De investering hiervoor is: €349,- (excl BTW) 

Ben je geinteresseerd in de workshop maar staat er nog geen nieuwe datum, mail me dan op info@renatefotografie.nl

Schrijf je snel in via onderstaand inschrijfformulier. 

Aanmelden

Verzenden

Door op "verzenden" te drukken gaat u akkoord met de privacy verklaring.

"Deze workshop was boven verwachting, maar vooral ook omdat jij zo puur bent. Gewoon lekker jezelf! Het stukje omgang en de nabewerking had echt een meerwaarde, hierin ben ik nu alweer een stukje gegroeid."

"Ieder, met welk niveau (fotografie) ook, kan bij jou terecht. Dat maakt de workshop toegankelijk voor iedereen! Zeker een aanrader!"

"Ik ging zonder veel verwachtingingen de workshop in. Ik dacht vooral veel te leren van het praktijk gedeelte, maar de theorie heeft mij ontzettend veel geleerd. Ik vind dat jij met veel passie en liefde voor je vak de theorie hebt overgebracht op mij." 

"Ik wilde heel graag weten welke stappen je als fotograaf moet nemen tijdens een newborn shoot en dat is meer dan gelukt! Ik heb daar absoluut een helder beeld bij gekregen en genoeg ideeën voor een volgende newborn shoot."

"Ik vond het een hele fijne en toffe workshop. Ik wist van te voren nog niet goed welke richting ik op wilde maar deze workshop heeft absoluut een venster geopend voor iets waarin ik hoop nog heel veel meer mee te gaan doen."

Jouw ervaring van de cursus achterlaten? Stuur me een berichtje