Trotse moeder van Sara (8) en Gijs (5). Al ruim 18 jaar samen met mijn vriend, geboren in Leiderdorp, gestudeerd en samengewoond in Leiden. Altijd geroepen nooit terug te gaan naar mijn geboortedorp, maar toch is dit gebeurd. Waar ik nu volop geniet van mijn eigen gezin en al onze lieve vrienden en familie. Ik ben een echt gevoelsmens, waarbij inlevingsvermogen een grote rol speelt en ik veel begrip heb voor anderen. De omgang met kinderen vind ik geweldig; onbevangen, puur en oprecht! Met deze eigenschappen en interesses bij elkaar was het dan ook geen verrassing dat ik een sociale opleiding ben gaan doen en ruim 12 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie heb gewerkt. Nadat ik 6 jaar lang mijn werk in loondienst en mijn bedrijf heb gecombineerd, heb ik in 2021 de knoop doorgehakt om mij volledig op mijn bedrijf te richten. Doodeng vond ik het en nog steeds. Maar als er iets is wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd: groei maak je alleen door als je uit je comfort zone durft te stappen.

Hi! Ik ben Renate Schutz

Al op jonge leeftijd wilde ik alles wat gebeurde op beeld vastleggen, een tik die ik van m’n moeder mee heb gekregen. Zij mocht alle evenementen op onze basisschool fotograferen en zette mij ook thuis samen met mijn broertje en zus regelmatig op de foto. Met 12 dikke fotoboeken vol van m’n jeugd, ben ik super dankbaar dat er zoveel momenten zijn vastgelegd uit die tijd.

onbevangen - puur - oprecht

gek op het

Binnen mijn fotografie wil ik heel graag mensen kunnen vastleggen zoals ze echt zijn, oprecht, spontaan en vol liefde naar elkaar. Ik wil kinderen een blijvende herinnering meegeven over hun jeugd en de liefde en gezelligheid die er binnen een gezin is. Een blijvend gevoel waarin gezinsleden/geliefden even helemaal alleen met elkaar zijn en te genieten van het hier en nu. Het gevoel de liefde en emotie te kunnen vastleggen en daar dierbare herinneringen van te maken, maakt me enorm blij. Liefdevolle momenten te beleven, te delen en nog heel lang te bewaren.

strand

Met name in de avond als de zon langzaam onder gaat, voetjes in het zand, drankje, hapje, muziek en goed gezelschap erbij. Anderen omschrijven mij als spontaan, gezellig, kan heel hard lachen, zorgt voor een fijne sfeer waar mensen zich bij op hun gemak voelen en is altijd geïnteresseerd in anderen. Eigenschappen waar ik trots op ben en ik dagelijks als pre ervaar binnen mijn bedrijf. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zichzelf mogen zijn. Van humor word ik ontzettend blij, je krijgt mij in ieder geval snel aan het lachen. 

spontaan, oprecht, vrolijk,
gezelligheid, toegankelijk

spontaan, oprecht, vrolijk, gezelligheid, toegankelijk

spontaan, oprecht, vrolijk, gezelligheid, toegankelijk

Typisch Renate

Liefs, Renate

Samen met jullie herinneringen maken, ik kan nu al niet wachten! Stuur me een leuk berichtje en hopelijk zien we elkaar snel!