Renate

Wat leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen. Ik ben Renate, 31 jaar oud, wonend in Leiderdorp met mijn lieve vriend en dochter en zoon. 

Ik ben optimistisch ingesteld, (bijna) altijd vrolijk, bang voor honden, lust geen koffie en thee en naast mijn werkzaamheden als fotograaf werk ik ook part time als gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. 

Naast het zelf maken van mooie beelden en herinneringen voor nu en later, heb ik de afgelopen jaren ook een grote liefde gekregen voor het doorgeven van mijn kennis en ervaring aan andere fotografen. 

Ik geniet van mooie gezinnen die niet bang zijn om de liefde aan elkaar te laten zien en veel humor hebben! De eerlijkheid en spontaniteit van kinderen vind ik fantastisch, niks is oprechter dan dat zij zijn, zo puur en onbevangen.

Het belangrijkste voor mij is dat de beelden die ik tijdens een shoot maak, waardevolle herinneringen worden voor jullie voor nu en later. Wanneer ik mooie ongedwongen foto’s heb kunnen maken en een klein kijkje heb mogen nemen in jullie leven, is een fotoshoot voor mij geslaagd!

Spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken of een workshop bij mij volgen, stuur me dan snel een berichtje en hopelijk zien we elkaar snel!

x Renate Liefs

Portfolio

Baby