Ik ben Renate, een fotograaf gespecialiseerd in portret- en bruidsfotografie. Ik ben 31 jaar oud en samen met mijn lieve vriend hebben wij een 4-jarige dochter en 1-jarige zoon!  Ik woon met mijn gezin in Leiderdorp waar ik ook zelf als kind ben opgegroeid.

Naast mijn werk als fotograaf ben ik ook werkzaam als gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. De combinatie van beide vind ik geweldig om te kunnen doen!

 

Ik geniet van mooie gezinnen die niet bang zijn om de liefde aan elkaar te laten zien en veel humor hebben!   De eerlijkheid en spontaniteit van kinderen vind ik fantastisch, niks is oprechter dan dat zij zijn, zo puur en onbevangen. Ik vind het heerlijk om te zien wanneer mensen echt hun best hebben gedaan om goed gestyled naar de fotoshoot te komen om op deze manier mooie beelden met elkaar te maken. Het belangrijkste is dat deze beelden waardevolle herinneringen worden voor jullie voor nu en later. Wanneer ik mooie ongedwongen foto’s heb kunnen maken en een klein kijkje heb mogen nemen in het leven van de mensen, is een fotoshoot voor mij geslaagd!  

Naast het zelf maken van mooie beelden, heb ik de afgelopen jaren ook een grote liefde gekregen voor het doorgeven van mijn kennis en ervaring aan andere fotografen. Hoe fijn is het om een kijkje te kunnen nemen in de keuken van een collega en zien hoe zij het doet. Ik heb zowel een online als offline workshop ontwikkeld in lifestyle newborn fotografie waarin ik mijn gehele werkwijze deel!

Spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken of een workshop bij mij volgen, stuur me dan snel een berichtje en hopelijk zien we elkaar snel!

Portfolio

renate-fotografie-leiderdorp