Ik ben Renate, een fotograaf gespecialiseerd in lifestyle newborn- en gezinsfotografie en sinds dit jaar ook bruidsfotograaf. Ik ben 31 jaar oud en samen met mijn lieve vriend hebben wij een 3-jarige dochter en is vorig jaar juni onze zoon geboren!  Ik woon met mijn gezin in Leiderdorp waar ik ook zelf als kind ben opgegroeid.  Al van jongs af aan is fotografie een grote hobby van mij (tot vervelends aan toe voor mijn omgeving :)) en vind ik het geweldig dat ik hier  mijn beroep van heb kunnen maken! 

Naast mijn werk als fotograaf ben ik ook werkzaam als gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Bij beide banen vind ik het contact met de mensen het allerleukste (en zou ik de administratie liever overslaan :))

 

Ik geniet van mooie gezinnen die niet bang zijn om de liefde aan elkaar te laten zien en veel humor hebben, ik lach graag mee!   De eerlijkheid en spontaniteit van kinderen vind ik fantastisch, niks is oprechter dan dat zij zijn, zo puur en onbevangen. Ik vind het heerlijk om te zien wanneer mensen echt hun best hebben gedaan om goed gestyled naar de fotoshoot te komen om op deze manier mooie beelden met elkaar te maken. Het belangrijkste is dat deze beelden waardevolle herinneringen worden voor jullie voor nu en later. Wanneer ik mooie ongedwongen foto’s heb kunnen maken en een klein kijkje heb mogen nemen in het leven van de mensen, is een fotoshoot voor mij geslaagd!  

Spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een shoot boeken, stuur me dan snel een berichtje en hopelijk zien we elkaar snel!

Portfolio

renate-fotografie-leiderdorp

Gemaakt door Jessica Jongman, edit by me